Nova uprava Canona u Hrvatskoj

ZAGREB, 29. kolovoza 2013. – Predstavništvo tvrtke Canon CEE GmbH u Republici Hrvatskoj ulaskom Hrvatske u EU i uz promjenu zakonskih propisa s 1. srpnjem 2013 preoblikovalo se u tvrtku Canon d. o. o. na čelu sa Goranom Sretenoskim, područnim direktorom za Sloveniju, Srbiju, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju, Kosovo i Crnu Goru. Konsolidacija vodstva u regiji dodatno će pridonijeti efikasnom poslovanju Canona, dok će Sretenoski sa svojim bogatim iskustvom pridonijeti i strateškom razvoju poslovanja.

Sretenoski je svoju karieru u Canonu poceo 2005. godine kada je postalo voditelj razvoja poslovanja odjela Canon Business Solutions u tvrtki Canon Adria. Nakon pet godina imenovan je podrucnim direktorom u novoosnovanom regionalnom predstavništvu Canona CEE u Srbiji. Pocetkom 2013. godine preuzeo je vodenje tvrtke Canon Adria u Sloveniji i uz to obavljao i funkciju podrucnog direktora. U Hrvatskoj je naslijedio Sašu Lukica, koji ce se sada posvetiti ulozi regionalnog direktora za prodaju i marketing proizvoda za krajnje korisnike u tvrtki Canon CEE.

Goran Sretenoski, podrucni direktor tvrtke Canon d. o. o. uz to je rekao: »Preuzimanje uloge podrucnog direktora za Canonovo poslovanje u cijeloj regiji velika mi je cast jer se mi tako nudi izuzetna prilika za cjelovito ostvarivanje Canonove strategije na lokalnoj i regionalnoj razini. Uvjeren sam da ce udruživanje funkcija vodenja otvoriti nove mogucnosti za buduci razvoj i održavanje vodeceg položaja tvrtke Canon u regiji Adriatik. Canon svoju ulogu pružatelja naprednih inovativnih proizvoda za poslovnu i domacu upotrebu jaca razvojem konceptualnih rješenja i sudjelovanjem u najsuvremenijim informacijskim trendovima koje diktiraju promjene u navikama potrošaca te izazovi mobilne buducnosti.«

spacer
Objave za tisak