Partneri i udruženja

Canon je vodeća tvrtka za rješenja za tisak i obradu dokumenata u uredima diljem Europe. Naši inovativni proizvodi na prvoj su liniji rješenja koja koriste optičke i tiskovne tehnologije a popraćeni su stručnošću naših podjednako uvaženih strateških partnera, uključujući Hewlett Packard i Microsoft.

Pristup "poslovnog partnera" imamo i s kupcima: ne bavimo se isključivo prodajom ili instalacijom uređaja. Kroz blisku suradnju sa svojim kupcima u uredu i profesionalnim sektorima za tisak, precizno procjenjujemo njihove zahtjeve i nudimo rješenja prilagođena njihovim potrebama. Osim ponude kvalitetnih proizvoda, nudimo i usluge savjetovanja, inteligentna softverska rješenja, obuku i podršku – cijeli paket usluga kojima povećavamo produktivnost, učinkovitost i smanjujemo troškove.

Naši profesionalni kupci za tisak profitiraju kroz naš odnos s organizacijama kao što su NexPress i Gretag Macbeth koje omogućavaju pružanje asortimana proizvoda za cjelovit proces tiska. Naša napredna rješenja za upravljanje bojom, proizvodni radni proces i prilagodljiva rješenja za tisak pomogla su mnogim našim kupcima u postizanju prepoznatljivosti na tržištu na kojemu vlada sve veća konkurencija.

spacer
					image
Program za partnere