About Canon

O tvrtki Canon

Već 80 godina svojim kupcima diljem svijeta pružamo vodeće tehnologije na području izrade slika.

Osnovana 1937., tvrtka Canon prerasla je u globalnu tvrtku koja djeluje na raznim tržištima, uključujući poslovna rješenja, potrošačke proizvode za izradu slika, emitiranje i komunikacije, medicinske sustave i industrijske proizvode.

Uz godišnju prodaju koja donosi 3,467 milijardi jena i globalnu radnu snagu od približno 118.000 zaposlenika u gotovo 200 tvrtki, Canon je jedna od najpriznatijih i najuglednijih tvrtki na svijetu. 

Neprekidan tijek zamisli i inovacija održao je tvrtku Canon na vodećem mjestu u industriji. Odabirom naših proizvoda i poslovnih rješenja kupci se odlučuju za pouzdane, moderne i napredne tehnologije.

Naša filozofija
Kyosei je korporacijska filozofija tvrtke Canon koja leži u srcu naše marke, poslovnih aktivnosti i sponzorstava. Kyosei je japanska riječ koja znači "zajednički život i rad za opće dobro" – načelo koje oblikuje naše vrijednosti i ocrtava našu moralnu odgovornost dobrog korporacijskog građanina.  Saznajte više o filozofiji Kyosei.

Financijska snaga
Rezultati tvrtke Canon Inc. pokazuju rast prodaje od 7,8% 2007. u odnosu na prethodnu godinu uz neto vrijednost prodaje od 4,481 milijarde jena, što znači da je to naša osma uzastopna godina s porastom prodaje i profita. 

Canon je registriran na burzama u Tokiju, Osaki, Nagoyi, Fukuoki, Sapporu i New Yorku.

Priznanje u industriji
2007. Canon je postigao sljedeće uspjehe u industriji:
36. mjesto na popisu najboljih globalnih marki na svijetu za 2007. časopisa Business Week.
Časopis Fortune tvrtku Canon smjestio je na 46. mjesto na popisu "Najuglednije tvrtke na svijetu".

spacer
					image

O Canonu

Filozofija
Canon širom svijeta
Canon Europa
Counterfeit