no consumer

PowerShot i IXUS

Kompaktni digitalni fotoaparati  – IXUS i PowerShot

U našem opsežnom asortimanu opremljenom inovativnim tehnologijama tvrtke Canon možete pronaći najbolji kompaktni digitalni fotoaparat za sebe – bez obzira na to jeste li potpuni početnik ili napredni profesionalac.

Profesionalni kompaktni fotoaparati

Dizajnirani za napredne fotografe, naši profesionalni kompaktni fotoaparati predstavljaju savršenu, prijenosnu alternativu ili dodatak DSLR fotoaparatu. Nude izuzetne radne značajke i idealni su za kreativno snimanje.

Naši svestrani kompaktni fotoaparati prijelaznog tipa nude najveće omjere optičkog zumiranja i DSLR vizualne konture te vam prepuštaju kreativnu kontrolu putem ručnih postavki. Zabilježite zapanjujuće trenutke, od prekrasnih krajolika do ekstremnih telefoto snimki divljih životinja.

Fotoaparati s vrhunskim zumiranjem

Zahvaljujući tome što su njihova iznimno kompaktna i elegantna kućišta opremljena moćnim objektivima za zumiranje, našim prilagodljivim fotoaparatima možete snimati što god želite, kamo god krenuli.

Jednostavni kompaktni fotoaparati

Uz naše kompaktne, profinjene i jednostavne fotoaparate, snimanje i dijeljenje izuzetnih fotografija i filmova dječja je igra.

Wi-Fi

Uz kompaktne fotoaparate tvrtke Canon s Wi-Fi vezom ostanite povezani i dok ste u pokretu. Slike možete prenositi, ispisivati i kopirati izravno s fotoaparata ili se povezati s pametnim telefonom ili tabletnim računalom za trenutno dijeljenje.

Fotoaparati za slabo osvjetljenje

Zahvaljujući našoj stručnosti u izradi optike i HS sustavu, fotoaparati tvrtke Canon za slabo osvjetljenje daju mnogo bolje rezultate u zahtjevnim svjetlosnim uvjetima.

Fotoaparati za podvodno snimanje i snimanje avantura

Pomoću fotoaparata PowerShot D30 snimite zapanjujuće snimke ekstremnih aktivnosti na otvorenom ili kompatibilni fotoaparat opremite vodonepropusnim kućištem za podvodno snimanje.

Fotoaparati za putovanja

Naši kompaktni fotoaparati za putovanja laki su za nošenje i opremljeni snažnim optičkim zumiranjem pomoću kojeg možete snimiti i podijeliti sjećanja s odmora i putovanja u vrhunskoj kvaliteti.

Podrška za kompaktne fotoaparate

Preuzimajte softver, programske datoteke i priručnike, pristupajte resursima tehničke podrške na mreži i rješavanju problema za svoj kompaktni fotoaparat.

Tražite starije modele kompaktnih fotoaparata

Pronađite specifikacije i informacije o kompatibilnoj dodatnoj opremi za starije modele PowerShot i IXUS fotoaparata u našem odjeljku za arhivirane proizvode.